ISACA Ankara Chapter tarafından ilk defa 2019 yılında düzenlenen “Yönetişim, Risk Yönetimi, Uyum, Denetim ve Siber Güvenlik Günü – G.R.C.A.C. Day”, ISACA’nın ilgi alanlarında bulunan konularda kamu ve özel sektörden yetkin ve yetkili isimlerin bilgi ve tecrübelerini aktarabilecekleri, ulusal ve uluslararası katılımlarla güncel konuların ele alınacağı bir tema ile hazırlanmıştır.

2019 G.R.C.A.C. Günü, ISACA Başkanı Brennan P. Baybeck sektörümüzün önemli paydaşları ile temaslarda bulunmak için Türkiye’yi ziyareti de düşünülerek 18 Temmuz 2019’da yapılmıştır. 2020 yılı içinde TOFAŞ ve EY Türkiye’nin katkıları ile 7 Şubat 2020’de gerçekleşen “GRACA Day – Bursa” etkinliğimiz bilişim alanındaki paylaşımlarla başarılı bir şekilde tamamlanmıştır.

Pandemi’nin etkisi ile daha geniş bir içerik ve kapsam ile fiziksel buluşma ortamlarında uzak kalmamızın da etkisi ile GRCAC Günü, 2021 yılı içinde sanal ortamdan yapılmak durumunda kalmıştır.

28 Aralık 2021 günü, GRCAC Günü‘nde siz değerli paydaşlarımızla ve iş arkadaşlarımızla buluşmak için sabırsızlanıyoruz. Zengin bir içerik, çok güçlü ve güncel konular ve alanında uzman ve lider konuklarımızla güzel bir etkinlik hazırlıyoruz.

Bilgi Sistemleri kapsamındaki yönetişim, denetim, iç kontrol, risk yönetimi, uyum, kişisel veriler ve siber güvenlik alanlarında kamu ve özel sektörden önemli paydaşların da katılım sağlayacağı 2021 yılı etkinliğimizde sizleri aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

ISACA Ankara Chapter’ın düzenleyeceğı GRCAC Günü etkinliği, herkese açık ve ücretsiz olacaktır.

Etkinlik ile ilgili tüm bilgiler, bu alandan ve sosyal medya kanallarımızdan duyurulacaktır.

Saygılarımızla

ISACA Ankara Chapter

Yönetim Kurulu